Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Νίκη για Άρη στην ευρώπη

Ένα γκολ που έδωσε στον Άρη το τρίποντο της νίκης, τον έκανε αντικείμενο συζήτησης όχι απλώς στην Ισπανία και σε όλη την Ευρώπη, αλλά και σε όλο τον κόσμο και συνάμα διατήρησε το «Κλεάνθης Βικελίδης» ένα απόρθητο φρούριο για 42 χρόνια.Ένα γκολ του Χαβίτο όμως που έβαλε τον Άρη σε τροχιά πρόκρισης στους "32" του φετινού Europa League, αφού η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και οι ποδοσφαιριστές του Έκτορ Ραούλ Κούπερ διατηρώντας το φετινό τους ευρωπαϊκό αήττητο έχουν μπει πλέον σε τροχιά οδηγού. Όχι όμως μόνοι τους, αλλά έχοντας για παρέα τους την Μπάγερν Λεβερκούζεν που διέλυσε στην έδρα της την Ρόζενμποργκ με 4-0.
Όλα ήταν τέλεια από το ξεκίνημα χθες το βράδυ για τον Άρη. Η βραδιά, η ατμόσφαιρα από τους 25.000 φιλάθλους του Άρη που έδωσαν δυναμικό παρών στις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης» πετώντας τέσσερις τόνους (!!!) κίτρινα χαρτάκια στην είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο για την σέντρα με κερασάκι το γκολ του Χαβίτο.
Κι όσο για τις απουσίες για τις οποίες είχε γίνει πολύς ντόρος πριν από την σέντρα; Αυτές των Νέτο, Τόχα, Τσέζαρεκ, Κάλβο, Τσεσνάουσκις αλλά και του Ναφτί που δεν συμπεριλήφθηκε στους 21 ποδοσφαιριστές του Άρη που δηλώθηκαν από τον Κούπερ για την φάση των ομίλων του Europa League. Δεν φάνηκαν στο παραμικρό. Και η εμφάνιση όλων όσων κλήθηκαν να τους αντικαταστήσουν τους έκαναν να ξεχαστούν και απέδειξαν με την σειρά τους στον Αργεντινό τεχνικό πως μπορεί να τους υπολογίζει ακόμη και για την βασική ενδεκάδα.
Κι αν η χαρά των χιλιάδων φιλάθλων του Άρη, τόσο εκείνων που βρέθηκαν στις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης» δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό όσο και όλων των υπολοίπων, ήταν δικαιολογημένη από την νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης κάτι ανάλογο δεν θα μπορούσε παρά να ισχύει και για την διοίκηση της ΠΑΕ. Κάτι εξάλλου που αποδείχθηκε μετά από την λήξη με την ανακοίνωση του έξτρα πριμ 50.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου