Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Σε δημόσιο διάλογο καλεί η Χριστίνα Κοσμά-Μανταφούνη...

Ξέρετε, πως ο νέος Δήμος Κηφισιάς, Ν. Ερυθραίας και Εκάλης αποτελεί προτεραιότητά μας...και στο πλαίσιο αυτό αναδεικνύουμε όλες τις δράσεις των υποψηφίων...

Έτσι..


Η υποψήφια Δήμαρχος και επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Πολιτών, Χριστίνα Κοσμά – Μανταφούνη, με σχετική επιστολή που απέστειλε σε όλες τις υποψήφιες δημοτικές παρατάξεις του Δήμου Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, κάλεσε όλους τους υποψήφιους Δημάρχους σε ανοιχτό διάλογο με στόχο να παρουσιαστούν στους πολίτες οι θέσεις και οι προτάσεις τους.

Στην πρότασή της προς της δημοτικές παρατάξεις, η Χριστίνα Κοσμά – Μανταφούνη διευκρινίζει ότι ο διάλογος θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή πολιτών της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης καθώς και φορέων της περιοχής.

Προτείνεται ο διάλογος να λάβει χώρα στο Δημαρχείο της Κηφισιάς, σε προκαθορισμένη ημέρα και ώρα, να είναι ανοιχτός για το κοινό, να ακολουθεί μια συμφωνημένη δομή, η οποία θα περιλαμβάνει τόσο ερωτήσεις ανάμεσα στους υποψηφίους Δημάρχους, όσο και ερωτήσεις από τους ίδιους τους πολίτες, ενώ θα έχει διευρυμένη προβολή μέσα από τις ιστοσελίδες των υποψηφίων και τις δημοτικές ιστοσελίδες των τριών σημερινών Δήμων.

Οι ακριβείς όροι και η δομή του ανοιχτού διαλόγου θα καθοριστούν μετά από συνάντηση αντιπροσώπων των παρατάξεων, ενώ όπως διευκρινίζεται ο διάλογος θα πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα εάν υπάρχει άρνηση από κάποια από τις παρατάξεις.

Πρόκειται για μια καινοτόμα και άκρως δημοκρατική πρόταση, που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά σε δημοτικό επίπεδο, η οποία θα δώσει την ευκαιρία στους πολίτες να έχουν μια άρτια και ολοκληρωμένη ενημέρωση πριν προσφύγουν στις κάλπες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου