Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Βραδυά........... Αστέρων!!!!!!!!

Πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό μενού του Champions League, με τα ντέρμπι να δεσπόζουν σε κάθε όμιλο. Ίντερ-Βέρντερ στον πρώτο, Σάλκε-Μπενφίκα στον δεύτερο και Βαλένθια-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τρίτο.
Μπορεί όλα τα ελληνικά βλέμματα να είναι καρφωμένα στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Κοπεγχάγη, αλλά τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Όμιλος απουσιών
Στον πρώτο όμιλο, η Ίντερ υποδέχεται τη Βέρντερ σε ένα ματς με αρκετές απουσίες. Οι δύο ομάδες έχουν από έναν βαθμό που πήραν στην πρεμιέρα και θέλουν τη νίκη για να μπουν σε τροχιά πρόκρισης. Οι «νερατζούρι» δεν μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του Ζανέτι, του Τιάγκο Μότα, του Ματεράτσι, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μιλίτο, του Πάντεφ και του Σάμουελ. Τα προβλήματα δεν λείπουν και από την γερμανική πλευρά, με τους Φριτς, Πασάνεν, Νάλντο, Μπένις, Πιζάρο και Φρινγκς.
Στο Λονδίνο η Τότεναμ υποδέχεται την Τβέντε και θα φιλοξενήσει αγώνα για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση μετά το 1962. Οι Λονδρέζοι θα κυνηγήσουν την πρώτη τους νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς τους Ντεφόε, Ντόσον και Καμπούλ, ενώ αμφίβολος είναι ο Κινγκ. Οι Ολλανδοί δεν υπολογίζουν τους Τιεντάλι και Μπούισε.
«Φωτιά» στο Γκεζελκίρχεν!
Στον δεύτερο όμιλο, η Λιόν ταξιδεύει στο Τελ Αβίβ και θέλει να αφήσει πίσω της τις απογοητευτικές εμφανίσεις του πρωταθλήματος. Οι Γάλλοι έχουν τρεις βαθμούς μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί της Σάλκε και θέλουν το θετικό αποτέλεσμα στο Ισραήλ.
Η καρέκλα του Κλοντ Πιέλ έχει αρχίσει και «τρίζει» με τον ποροπονητή της «Ολιμπίκ» να καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους Λισάντρο, Κρις, Ντελγκάδο και Έντερσον, ενώ αμφίβολος είναι ο Σισόκο. Οσον αφορά την Χάποελ δεν έχει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα και στοχεύει στους πρώτους της βαθμούς στο Champions League.
Το μεγάλο ματς του ομίλου, διεξάγεται στο Γκεζελκίρχεν. Εκεί η Σάλκε φιλοξενεί την πρωτοπόρο του γκρουπ, Μπενφίκα. Οι Γερμανοί παραπαίουν στην Μπουντεσλίγκα και επιθυμούν αν δείξουν καλό πρόσωπο στην Ευρώπη.
Ο Φέλιξ Μάγκατ κατάστρωσε τα πλάνα του χωρίς τον τιμωρημένο, Χεβεντες. Οι «αετοί» θα είναι ευχαριστημένοι αν φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από τη «Βέλτινς Αρένα» δεν υπολογίζουν στον Ρούμπεν Αμορίμ ενώ ο Αϊμάρ ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
Τα φώτα στο «Μεστάγια»
Αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο ματς, όχι μόνο του τρίτου ομίλου αλλά και της σημερινής ημέρας διεξάγεται στο «Μεστάγια». Η Βαλένθια υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι «νυχτερίδες» με νίκη μπορούν να σκέφτονται από τώρα την πρωτιά.
Η μεγάλη έκπληξη μέχρι στιγμής της Πριμέρα Ντιβιζιόν έχει όλα τα φόντα ακόμα και για το τρίποντο κόντρα στην αγγλική ομάδα που προβληματίζει. Ο ισπανικός σύλλογος ξεκούρασε αρκετούς παίκτες στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος ενώ εκτός είναι οι μακροχρόνια απόντες, Βιθέντε και Μπανέγα, ενώ αμφίβολος είναι ο Ντομίνγκες.
Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ρέιντζερς υποδέχεται την Μπουρσασπόρ. Οι Σκωτσέζοι έκαναν την έκπληξη στην πρεμιέρα παίρνοντας «Χ» στο «Ολντ Τράφορντ» και θέλουν να συνεχίσουν τις επιτυχίες. Στους Τούρκους έγινε μάθημα η εντός έδρας τεσσάρα από τη Βαλένθια και θα είναι πιο προσεκτικοί και δεν πονοκεφαλιάζουν για απουσίες.
Ελληνικό ενδιαφέρον
Στον «ελληνικό» όμιλο, η Μπαρτσελόνα αγωνίζεται νωρίς (19:30) με την Ρουμπίν στο Καζάν και θέλει να τελειώνει το συντομότερο δυνατό με την πρωτιά και την πρόκριση. Οι Καταλανολι δεν ξεχνούν πως πέρσι δεν νίκησαν δις τους Ρώσους και επιθυμούν να σπάσουν την μίνι παράδοση φέτος.
Ο Λιονέλ Μέσι είναι στην αποστολή για τους «μπλαουγκράνα» αλλά δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί. Η Ρούμπιν φαίνεται να έχει πάρει τον... αέρα των Ισπανών αλλά αν δεν προσέξει θα το πληρώσει και μάλιστα πολύ ακριβά. Οι Ρώσοι δεν έχουν αγωνιστικά προβλήματα και στοχεύουν σε βαθμό ή βαθμούς, κάνοντας σεφτέ στο γκρουπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου