Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Πανστρατιά κύρηξε ο Αντώνης Σαμαράς

Πανστρατιά ενόψει των δημοτικών εκλογών κήρυξε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς μιλώντας σήμερα στην διευρυμένη Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος - που λειτουργεί ως Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα -παράλληλα δε προειδοποίησε ότι δεν θα ανεχθεί εκφράσεις εξωστρέφειας
«Σας καλώ όλους σε πανστρατιά. Θα σας παρακολουθώ όλους γιατί σας θέλω όλους δίπλα μου στην πρώτη γραμμή», είπε, απευθυνόμενος στα στελέχη του.
Πρόσθεσε ότι «μετά την ΔΕΘ το πολιτικό κλίμα αλλάζει. Το μήνυμα της ΝΔ γίνεται κατανοητό. Ο  λαός πείθεται, η ΝΔ και οι προτάσεις της αποτελούν το βασικό φορέα ελπίδας».
Ζήτησε από τα στελέχη του συσπείρωση και ενότητα γιατί, όπως είπε, την ώρα της πιο ανελέητης λιτότητας, όταν κόβονται συντάξεις και μισθοί, μαγαζιά κατεβάζουν τα ρολά, η ανεργία ανεβαίνει στα ύψη, μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις βρίσκονται στα όρια, εν ολίγοις στην πιο κρίσιμη συγκυρία των τελευταίων 50 ετών, που ο λαός μάς θέλει δίπλα του, είμαι αποφασισμένος να μην επιτρέψω ούτε κουβέντες στους παραδιαδρόμους, ούτε κουτσομπολιά ,πίσω από τις κλειστές πόρτες των γραφείων.
«Όποιος θελήσει να προσφέρει όπλα στον αντίπαλο να αναλάβει τις ευθύνες του», προειδοποίησε ο κ. Σαμαράς.
Ακολούθως υποστήριξε ότι αυτές οι εκλογές «είναι οι πρώτες που γίνονται στο μάτι του κυκλώνα, η ΝΔ έχει καταρτίσει τις προγραμματικές της προτάσεις για την έξοδο από την κρίση, έχει προτείνει συγκεκριμένα, άμεσα εφαρμόσιμα, κοστολογημένα, αποτελεσματικά μέτρα».
Είπε ακόμη ο κ. Σαμαράς ότι η ΝΔ μάχεται κατά της κυβερνητικής αναξιοπιστίας και δίνει ελπίδα στο λαό και διέξοδο στη χώρα.
«Το μόνο όπλο της κυβέρνησης είναι η διαστρέβλωση των θέσεών μας. Όμως τώρα πια εμείς βάζουμε την πολιτική ατζέντα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ και έκλεισε λέγοντας ότι ο αγώνας δεν είναι παραταξιακός, αφορά το παρόν και το μέλλον του τόπου.
 Στη συνεδρίαση, όπου ο κ. Σαμαράς έδωσε τις βασικές κατευθύνσεις του προεκλογικού αγώνα, συμμετείχαν τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας και οι βουλευτές που έχουν αναλάβει ρόλο συντονιστικό στις περιφέρειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου