Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Τρίποντο Σαμαρα για Κικίλια

Δυναμική η στήριξη στο πρόσωπο του Κικίλια από το Σαμάρά.
Όπως τόνισε:
"Δέχομαι ότι είναι ρίσκο. Πως αλλιώς όμως θα αναδειχθούν τα νέα άτομα. Στην Ελλάδα για κάποια πράγματα στην αρχή είμαστε πολύ μικροί για να τα κάνουμε και μετά μας λένε ότι είμαστε πολύ μεγάλοι. Με το ρίσκο υπάρχει πρόοδος" είπε χαρακτηριστικά και επεσήμανε :" Σκεφτείτε μία μάνα τι έχει τραβήξει για να σπουδάσει το παιδί της στην Ιατρική. Σκεφτείτε έναν πατέρα τις αγωνίες του όταν το παιδί του ασχoλείται σε υψηλό επίπεδο με το μπάσκετ.

Ο Βασίλης Κικίλιας έχει και τα δύο. Είναι και γιατρός και μπασκεμπολίστας. Και αθλητής και επιστήμονας. Τι σημαίνει αυτό; Ότι είναι ένας άνθρωπος, με μέθοδο, ικανότητα και είναι και νέος." Αναφερόμενος στον Βασίλη Κικίλια κατέληξε " Εμείς τολμήσαμε στην μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας να κάνουμε την ανανέωση που ο κόσμος ζητά. Απομένει να κάνει και ο κόσμος το ίδιο και να ψηφίσει το Βασίλη Κικίλια"

Το βασικό βέβαια για εμάς δεν είναι αυτό.Κυρίως είναι πως ο Σαμαράς, με αυτό το τρόπο σώπασε μια για πάντα τις πλάγιες φωνές των "δημοσίων υπαλλήλων" της ΝΔ...που νοίωθουν το χαλί της εξουσίας να φεύγει κάτω από τα πόδια τους...

Έμπυρος ο Κικίλιας...κοινώς On fire...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου