Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Ανακοίνωσε τους 12 ο Γκιουλέκας

Δώδεκα νέους υποψήφιους του συνδυασμού του παρουσίασε σήμερα ο υποψήφιος για το δήμο Θεσσαλονίκης, Κ. Γκιουλέκας, ολοκληρώνοντας έτσι το 95% του συνολικού ψηφοδελτίου του.
Αναφερόμενος στο πρόγραμμα της «Ομάδας Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη», που παρουσίασε χθες ο υποψήφιος, δήλωσε ότι η παράταξή του παρουσίασε τους τρόπους με τους οποίους θα βρεθούν λύσεις για τη πόλη και όχι μεγάλα λόγια.
«Το πρόγραμμα μας είναι ένα δυνατό όπλο στη φαρέτρα μας, το οποίο δεν το σχεδιάσαμε, για να εντυπωσιάσουμε. Εντυπωσιασμούς και lifestyle προσέγγιση της πολιτικής θα βρείτε αλλού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γκιουλέκας.
Παράλληλα, είπε ότι κάθε υποψήφιος πρέπει να καταθέτει τις προτάσεις του και να φέρει καινοτομίες.
Ο κ. Γκιουλέκας σημείωσε ότι στόχος τους είναι να πείσουν τους Θεσσαλονικείς με τις θέσεις τους και να αναπτύξουν μια σχέση εμπιστοσύνης μαζί τους. «Επιθυμούμε καλύτερη ζωή για κάθε Θεσσαλονικιό και θα χρησιμοποιήσουμε κάθε θεσμικό όπλο, για να διεκδικήσουμε και να διοικήσουμε το δήμο με διαφάνεια και συμμετοχή», υπογράμμισε ο γαλάζιος υποψήφιος.
Αναφερόμενος στους υποψήφιους του ψηφοδελτίου του, ο κ. Γκιουλέκας είπε ότι από την πρώτη στιγμή ζήτησε να έχει στο πλευρό του νέους ανθρώπους, για να φέρουν την απαραίτητη αλλαγή στο δήμο.
«Σχεδιάζουμε το νέο. Είμαστε το νέο», δήλωσε ο υποψήφιος και συνέχισε: «Αξίζει να δουλέψουμε μαζί με τους νέους και όσους ζήσουν σ΄ αυτήν την πόλη αύριο».
Οι 12 υποψήφιοι που παρουσίασε ο επικεφαλής της «Ομάδας Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη» είναι οι εξής:
1. Αδάμ Μαρία, συνταξιούχος δημοσίου.
2. Αδαμίδης Σαμψών, πολιτικός μηχανικός.
3. Δαλακιουρίδης Ιωάννης, φυσικός.
4. Δημητριάδης Σωκράτης, αρχιτέκτων μηχανικός.
5. Ηλιάδης Μωυσής, προπονητής Τζούντο.
6. Μακρής Διονύσης, τραγουδιστής.
7. Μάμαλη Χρυσάνθη, ιατρός.
8. Μαυρίδης Απόστολος, βιολόγος.
9. Μπανιώρα Άννα, οικονολογός.
10. Παππού Καρολίνα, δημοσιογράφος.
11. Πατέλης Θεόφιλος, δικηγόρος.
12. Σαλαγκούδη Ανθή, δημοσιογράφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου