Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Τα έχουν κυριολεκτικά χαμένα στο ΠΑΣΟΚ με τον Δημαρά

Στην σημερινή εμφάνιση του στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης επιτέθηκε στον Γιάννη Δημαρά και  είπε μεταξύ άλλων: «θέλει δε θέλει, εκ των πραγμάτων, είναι τοποθετημένος δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά, εναντίον της κυβέρνησης. Για λόγους εθνικής ευθύνης οι 157 βουλευτές του διάλεξαν να είναι δυσάρεστοι στον ελληνικό λαό, αλλά ο κ. Δημαράς επέλεξε την “εύκολη οδό”.
Λίγο αργότερα, ο βουλευτής Μεσσηνίας ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Βουδούρης βγήκε στον Flash 9.61 και είπε: “Το προβάδισμα του Δημαρά έχει μία μεγάλη σημασία και θα ήταν λάθος δικό μας να θεωρήσουμε ότι μία νίκη του Δημαρά είναι υποχρεωτικά μία ήττα του ΠΑΣΟΚ. Εγώ δεν το βλέπω έτσι, εγώ πιστεύω ότι ο Δημαράς με τον οποίο δεν είχα την ίδια άποψη όταν μπήκε σε ψηφοφορία το μνημόνιο, ο Δημαράς εν πάση περιπτώσει εκφράζει μια μεγάλη μερίδα των ανθρώπων του ΠΑΣΟΚ. Με το Δημαρά πρέπει να έχουμε έναν διάλογο ανοιχτό. Το γεγονός ότι διαφωνήσαμε σε ένα συγκεκριμένο σημείο, σημαντικό σημείο, δε σημαίνει ότι κόπηκε ο διάλογος ή ότι ο Δημαράς έγινε πολιτικός αντίπαλος”.
Εμείς μάλλον συμφωνούμε με αυτά που λέει ο κ. Βουδούρης.  Ο κ. Παπανδρέου όμως δεν πρέπει να επαναφέρει στην τάξη κάποιον απο τους δυο; Δεν ξέρω ποιόν; Εξαρτάται από τα ποια είναι η …γραμμή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου