Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Σταματήστε τον κατηφορο της χωρας

Κάνω έκκληση από το κέντρο της Ελλάδας προς την κυβέρνηση να σταματήσει τον κατήφορο της χώρας.Αυτό τόνισε από τον Βόλο, ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος ξεκίνησε τριήμερη περιοδεία στη Θεσσαλία, με πρώτο σταθμό τον Νομό Μαγνησίας.
Ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος επισκέφθηκε πόρτα - πόρτα την αγορά του Αλμυρού, αλλά και σημαντικό κομμάτι της αγοράς του Βόλου, τόνισε ότι το κόμμα της ΝΔ είναι το κόμμα της ανάπτυξης και υπογράμμισε:«Δεν υπόσχομαι ότι θα δώσω δουλειά στους πολίτες, θα δώσω όμως εμπιστοσύνη στους επιχειρηματίες, για να δώσουν δουλειά στους πολίτες».
Όπως επεσήμανε, η ΝΔ θα πάρει μέτρα υπέρ των πολιτών και της ανάπτυξης, προκειμένου να δώσει τέλος στην εικόνα που παρουσιάζει σήμερα η χώρα και η οποία οδηγεί τους πολίτες σε κατάθλιψη.
Ο πρόεδρος της ΝΔ συνομίλησε με πολλούς πολίτες σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, ενώ εκτός από τα καταστήματα, στάθηκε ιδιαίτερα και στα περίπτερα λόγω της επερχόμενης κινητοποίησης των περιπτερούχων.
Εξάλλου, στον Βόλο επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού, και της υποψηφίας δημάρχου Βόλου, Ζέτας Μακρή, τους οποίους και χαρακτήρισε «σπουδαίες επιλογές».
Στον δε Αλμυρό, είχε συνάντηση και με τον υποψήφιο δήμαρχο Χρήστο Βούλγαρη, που έχει τη στήριξη της ΝΔ.
Το απόγευμα, ο πρόεδρος της ΝΔ θα μιλήσει σε ανοιχτή κομματική εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου