Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Το δώρο της Ελεονώρας στην Ελένη

Με τρακ, αμηχανία και πολύ χιούμορ, η Ελεονώρα Μελέτη εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής «Καφές με την Ελένη» και οι δύο ξανθιές κυρίες μίλησαν για όλους και για όλα.

Με πολύ καλή διάθεση κάθισαν στον καναπέ της εκπομπής και η Ελεονώρα χάρισε στην Ελένη ένα κόσμημα και της διάβασε ένα ποίημα σχετικό με τα όσα έχουν γραφεί τόσα χρόνια, περνώντας το μήνυμα σε όλους, πως τίποτα δεν τρέχει μεταξύ τους.
«Πέρασε ο καιρός, πέρασαν τα χρόνια, η κόντρα όμως αυτή κρατάει σαν γαλλική κολόνια. Η μια ξανθιά υπέρλαμπρη, υπερπετυχημένη, η άλλη δε να έπεται καινούργια, ψαρωμένη. Τα media τρελαίνονται και τρίβουνε τα χέρια που οι δύο ξανθιές το έχουνε να βγάλουνε μαχαίρια. Τις θέλουνε να τρώγονται, να σφάζονται όλη μέρα, από το ποια θα βγάλει την χρονιά καλύτερα εις πέρας. Και δώσ’ του να τσακώνονται τις βάζουν κάθε χρόνο, διεκδικώντας και οι δυο του πρωινού τον θρόνο. Μα τίποτα δεν ίσχυε από τα ειπωμένα, αφού τα δύο κορίτσια δεν είναι μαλωμένα. Μπορεί πολλά να ακούστηκαν, χιλιάδες να γραφτήκαν μα ήταν όμως ψέματα, που από την φαντασία βγήκαν. Και να και η απόδειξη πως τίποτα δεν τρέχει, εγώ Ελένη αγαπώ και αυτή στα όπα με έχει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου