Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

"Μην ασχολείστε με σενάρια"

Μπορεί καθημερινά να κυκλοφορούν σενάρια με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού για τον Ιανουάριο, όμως τα επίσημα χείλη των «ερυθρολεύκων» διαψεύδουν το παραμικρό για το συγκεκριμένο ζήτημα.
«Δεν είναι στις προθέσεις μας να διαψεύδουμε καθημερινά διάφορα σενάρια με μεταγραφικό περιεχόμενο. Θα πρέπει να διευκρινιστεί πάντως ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς για οποιοδήποτε τέτοιου είδους θέμα. Δεν έχει γίνει ως τώρα ούτε σκέψη, ούτε συζήτηση. Θα εξετάσουμε αυτό το ζήτημα, όταν πλησιάσουμε στη χειμερινή περίοδο των μεταγραφών, οπότε θα υπάρξει επαφή της διοίκησης με τον προπονητή.
Ο κ. Βαλβέρδε θα κάνει τις εισηγήσεις του και θα αποφασίσει από κοινού με τον κ. Μαρινάκη για το αν θα γίνουν κινήσεις τον Ιανουάριο και ποιους παίκτες θα αφορούν. Όσα γράφονται στην παρούσα φάση δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια», αναφέρουν άνθρωποι της ομάδας.

«Θα τρελάνει κόσμο»

Πολλά έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες για τις σχέσεις του Κρίστιαν Νέμεθ με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ωστόσο, όπως τόνισε στον «Πρωταθλητή» ο μάνατζερ του Ούγγρου επιθετικού, Τίμπορ Πατάκι δεν υπάρχει το παραμικρό θέμα.
«Δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα μεταξύ του κλαμπ και του παίκτη. Ούτε βέβαια μεταξύ του Κρίστιαν και του προπονητή του. Οι σχέσεις του με όλους μέσα στην ομάδα είναι εξαιρετικές. Ιδανικές θα τις χαρακτήριζα. Είναι επαγγελματίας και ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή του. Σίγουρα θα ήθελε να πάρει χρόνο συμμετοχής όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι ο τύπος που θα δημιουργήσει θέμα».
Στη συνέχεια ο μάνατζερ του Νέμεθ ανέφερε ότι ο πελάτης του περιμένει να αρπάξει τις ευκαιρίες που θα του δοθούν.
«Δουλεύει σκληρά γιατί ξέρει ότι αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να βρεθεί στην ενδεκάδα. Υπάρχουν πολλοί και σπουδαίοι επιθετικοί στον Ολυμπιακό και θα πρέπει να περιμένει τη σειρά του. Έχουμε εμπιστοσύνη στον κ. Βαλβέρδε. Ο Κρίστιαν μου λέει ότι είναι προπονητής πολύ υψηλού επιπέδου και από τη συνεργασία μαζί του μόνο οφέλη μπορεί να έχει. Να είστε σίγουροι ότι θα σας τρελάνει όταν του δώσει την ευκαιρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου